Guld, Silver, Mynt & Sedlar

 

Vi har handlat med samlarmynt och ädelmetaller i över 25 år.  På grund av de senaste årens kraftiga ökning av handeln med ädelmetaller för vår del är det numera just inköp av guld- och silverskrot samt av guld- och silvermynt utan egentligt samlarvärde som är en av våra verksamheter.


Sverige är fullt av gömda och glömda saker i byrålådorna. Kanske finns det värdefulla silver- eller guldföremål hemma hos dig som bara väntar på att bli upptäckta? Leta upp dina silvermynt och guldsmycken för att ta med dem till Västerdalarnas Auktionsbyrå AB för en fri värdering. Vi anordnar även auktioner och köper sällsynta samlarmynt, medaljer och andra numismatiska föremål. Våra kunniga medarbetare har lång erfarenhet av värdering och kan sätta ett rättvist värde på dina samlarobjekt samt ditt guld och silver.

 

Bra betalt för ditt guld och silver
Tack vare våra erfarna medarbetare kan vi genomföra rättvisa och säkra bedömningar av dina värdesaker som säkerställer att du får bra betalt. Vi följer alltid det aktuella börspriserna för silver och guld, som varierar dagligen. Boka en tid om det har blivit dags att sälja eller bara är nyfiken kring värdet på det du har liggande hemma.


Vi erbjuder våra kunder som vill sälja mynt, guld och silver två möjligheter för att få så bra betalt som möjligt. Det ena är auktionsförsäljning av de samlarmynt, silver- och guldföremål som har ett väsentligt högre värde än skrotvärdet. Det andra är konkurrenskraftig direktbetalning för de övriga mynten och silver- och guldföremålen.

 

Vi är representerade på flera orter i Sverige – Stockholm, Vansbro, Insjön.

Västerdalarnas Auktionsbyrå AB
Norra Grönalidsvägen 32
780 50 Vansbro
Öppettider
Måndag: 8-16
Tisdag: 8-16
Onsdag: 8-12
Övriga dagar enligt överenskommelse.

© 2021 Västerdalarnas Auktionsbyrå
Information om cookies