Att frigöra kapital är enklare än du tror


Ofta har företag kapital bundet i t.ex. inventarier som inte används eller lager som blivit inkurant. Vi erbjuder företag en helhetslösning för att kunna frigöra kapital.


Västerdalarnas Auktionsbyrå AB har kanalen, kunskapen och expertisen för att på ett smidigt sätt kunna hjälpa ditt företag att sälja. Vi jobbar provisionsbaserat och tar hand om hela processen från start till mål. Allt du behöver göra är att kontakta oss idag, så sköter vi resten.


Vi har uppdragsgivare i hela Sverige däribland konkursförvaltare och advokatbyråer, myndigheter, finansbolag och banker. Vår policy i företaget är enkelhet, tillmötesgående och noggrannhet.


Köparna är näringsidkare från olika branscher samt en stor mängd privatpersoner. Har ni funderingar kring våra auktioner är ni givetvis välkomna att kontakta oss.


Allt har ett värde – vi vet vilket
Vår övertygelse är att allt har ett värde. En maskin som anses vara uttjänt kan komma till stor nytta för någon annan. Vi bidrar till att öka värdet för våra kunder och för miljön. Vår målsättning är att vara Nordens mest värdefulla marknadsplats för proffs.


Värdefull – Inspirerande – Pålitlig
Att vara störst är inte en drivkraft hos oss, det är resultatet av den känsla vi skapar hos våra kunder, partner och anställda.


Auktioner
På vår webbplats hittar våra kunder nya och användbara objekt från företag som hamnat på obestånd, en avveckling eller ett restparti. Allt har ett värde - det innebär att vi säljer allt från båtar i mångmiljonklassen, designmöbler, entreprenadmaskiner till datorer.
Vår främsta styrka är att vi kan erbjuda både “live” - auktion och nätauktioner. En internetauktion kompletterar våra klassiska “live”-auktioner på ett väldigt bra sätt. Detta är ett snabbt, smidigt och säkert sätt som innebär att ni som besökare nu har möjlighet att medverka vid ännu fler auktionstillfällen och göra ännu bättre affärer.


Värdering
Värdering av en verksamhet, inventarier, maskiner eller varulager kan vara aktuell i samband med försäljning, avveckling eller konkurs. Hos Västerdalarnas Auktionsbyrå AB finns kompetens att värdera hela konkursbon samt både nya och gamla objekt.

Västerdalarnas Auktionsbyrå AB
Norra Grönalidsvägen 32
780 50 Vansbro
Öppettider
Måndag: 8-16
Tisdag: 8-16
Onsdag: 8-12
Övriga dagar enligt överenskommelse.

© 2021 Västerdalarnas Auktionsbyrå
Information om cookies